Ruim twee weken na de Sneekweek van 2016 is iedereen weer opgedroogd (òf van de buien, òf van de drank) en kan er worden teruggekeken op zeer geslaagde dagen!

De optredens op het balkon bij Onder de Linden aan de Marktstraat, op het Starteiland op zondag en woensdag in de middag en bij bar ’t Ouwe Vat als absolute hoogtepunten op zondag en woensdag in de namiddag/avond hebben we als top ervaren. Als we begonnen met optreden klaarde het weer op en brak de zon door. Dit zorgde bij ons en ook bij de organisatie voor blije gezichten. Wij beschouwen de optredens in de Sneekweek altijd als de belangrijkste van het seizoen en tegelijkertijd kunnen we kijken of nieuwe arrangementen van onze Eppie een succes blijken.

Met de Sneekweek achter ons richten we ons op het nieuwe seizoen 2016-2017. Het seizoen wordt aankom,egestart met optredens in Frankrijk. Het festival Fanfar Folizzz in de gemeente Nogent-le-Rotrou heeft ons uitgenodigd om de sfeer te maken. Hier zeiden wij natuurlijk meteen ‘ja’ tegen! Na het weeekend in Frankrijk maken we ons op voor de St. Nykster Merke, 3 september in Sint Nicolaasga, optredens in Lemmer op 9 en 10 september en tijdens de KWF Samenloop voor Hoop op 24 september in Sneek.