De sfeermakers van De Putkapel, een 16-koppig dweilorkest uit Sneek, spelen op iedere gelegenheid de zaal plat. Of het nu gaat om een feesttent, bruiloft of straatfestival, het maakt hen absoluut niet uit. Met veel energie, humor en interactie met het publiek zorgen zij ervoor dat ieder evenement een topevenement wordt!

Sinds de oprichting in 1993 op de Putpleats (Fries voor ‘Putboerderij’, vandaar de naam) hebben zij de typische Putsound ontwikkeld. Een mengsel van bigband en feestband met een flinke improvisatiesaus eroverheen. De Putkapel speelt alles uit het hoofd en de setlist staat niet van tevoren vast. Zo kunnen ze fantastisch inspelen op dat wat het feest nodig heeft.

De bandleden, de jongste is 21 jaar en de oudste 48, toeren in hun rode brandweerauto het hele land door. Ook buiten Nederland is er veel belangstelling voor dit Friese orkest. Regelmatig wordt er opgetreden in België, Duitsland en Frankrijk. Wil je De Putkapel ook boeken of wil je wat meer informatie? Lieske is telefonisch te bereiken op 06 1343 9947 of via info@putkapel.nl.