Nieuwe nummers, een feest in Eenrum & veel optredens!

En zo is het april en schijnt de zon alweer volop. Tijd voor een drankje op het terras en De Putkapel als sfeermakers. Och mensen, wat hebben wij mooie optredens in de planning staan. Voordat dat zover is, eerst even een korte terugblik op de afgelopen periode.

In maart was het qua hoeveelheid optredens wat rustiger, wat een prima gelegenheid was om veel nieuwe nummers te gaan repeteren. Onze vaste arrangeur Eppie verschijnt de laatste tijd graag met drie arrangementen tegelijk op repetitieavonden. Kortom; werk aan de winkel! Een mooie mix van golden oldies en hitjes om op te dansen van nu. Topwerk, Ep!

Ondertussen werd het april en beleefden wij een mooie avond in Eenrum. Eenrum? Ja, Eenrum! Bovenin de provincie Groningen waren de mensen leuk en smaakte het bier lekker. De mooie feesttent van Spring!Eenrum werd dit jaar voor het eerst niet één, maar twee avonden gebruikt. Dit werd een mooi succes! Het publiek ging los en wij genoten ervan. Bedankt organisatie. We komen graag volgend jaar terug!

Nu de 20 graden op de thermometer alweer is aangetikt, maken wij ons op voor Koningsnacht, Koningsdag en de gehele maand mei. Er staan veel zonnige optredens op de agenda. Tijdens Koningsnacht treden we op in de zaal van De Walrus in Sneek, waar het ‘Sneker Koningsbal’ wordt georganiseerd. Top DJ’s Dennis van der Geest, Fajah Lourens en Ricardo Silvio zorgen voor de beats. Taak voor De Put om het publiek op te warmen. Kaarten voor dit topfeest zijn nog verkrijgbaar op snekerkoningsbal.nl! De volgende ochtend, op Koningsdag, is het voor een kleine groep alweer vroeg dag. Om 8.00 uur klinkt de reveille vanuit de toren van de Martinikerk. Vervolgens volgt met de complete Putkapel de aubade bij het stadhuis om 9.00 uur. Jullie zijn allen van harte welkom, stappers en vroege vogels!

Onze volledige agenda vind je hier. We zien je graag bij één van onze mooie optredens. Tot dan!

 

IMG-20150405-WA0023